Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Himmet

Allah rahmet eylesin kardeşim.Geride kalan ailesine de Rabbimiz sabırlar ihsan eylesin.

Bizimde 15 gün önce amcamız vefat etti.En çok sevdiğim amcamdı rahatsızlığımdan dolayı cenazesine katılamadım.Çok sevdiğim içinmi yoksa cenazesini görmediğim içinmi bilemiyorum ama hala yokluğuna inanamıyorum.49 yaşına girdiği gün emri hak vaki oldu.Allahım amcam için bu bölüme bunları yazdığıma inanamıyorum.
Siz kıymetli kardeşlerimden kendisi için hayır dualar etmenizi rica ediyorum.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

aydeniz

başınız saolsun kardeşim,inanamasakta,istemesekte,birgün geliyor acı gerçekle yüzleşiyosun,Rabbim amcanıza rahmet, geride kalan sevdiklerine sabrı cemil nasip etsin,amin

Tuğra

Hz. Allah Rahmet eylesin, başınız sağolsun.
〰〰〰〰🐠

İsra

Allah rahmet eylesin

Lika

Allah rahmet eylesin. Cenab-ı Hakk cennetinde buluştursun.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Fatihan

Başınız sağolsun, Allah rahmeti ile muamele buyursun inşAllah.

duha

Alıntı yapılan: Tuğra - 25 Mart 2010, 22:39:55
Hz. Allah Rahmet eylesin, başınız sağolsun.
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Gül_Sultan

Allah (c.c.) Rahmetiyle muamale aylesin Himmet kardeşim, başınız sağolsun. Aşağı yukarı aynı günlerde cenazeler tevafuk etti galiba. Bize elhamdülillah yetişmek nasip oldu, son 5 dakikada yetiştim. Cenaze namazını kıldık, mezara girdiğimdede yüzüne bakmak nasip oldu. Hiç değişmemişti hala aynı, nur yüzlü dedemdi. Vuslattan önce yapılan son bakış bize nasip oldu.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

osmanli

Allah cennetinde kavustursun

Himmet

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 26 Mart 2010, 20:53:03
Allah (c.c.) Rahmetiyle muamale aylesin Himmet kardeşim, başınız sağolsun. Aşağı yukarı aynı günlerde cenazeler tevafuk etti galiba. Bize elhamdülillah yetişmek nasip oldu, son 5 dakikada yetiştim. Cenaze namazını kıldık, mezara girdiğimdede yüzüne bakmak nasip oldu. Hiç değişmemişti hala aynı, nur yüzlü dedemdi. Vuslattan önce yapılan son bakış bize nasip oldu.
Hz.Allah tüm kardeşlerimden razi ve memnun olsun.

Kardeşim ne mutlu size.. Amcam da herkesle helalleşerek vefat etti.Ben yanına gidemediğim için beni telefonla aradı ama sadece ismimi söyleyebildi.Mübarek kandil ve bayram sabahları gözümü amcamın tebrik mesajları ile açardım.Her zaman önce o arardı.Eşim; sakın üzülme amcanı hiç bu kadar güzel görmemiştim diyor.Biraz teselli buluyorum.İnşaAllah mekanları Cennet-ü Ala olmuşdur.Rabbimiz tüm vefat eden kardeşlerimize lütfu ile muamele eder inşaAllah..
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

teksir

s.a arkadaslar pazartesi gunu bizim burda cok kiymetli bir hocamizi kayp ettik.
Allah rahmet eylesin epeydir rahatsizdi 3 aylari bekliyordu ve bekledigine kavustu.
dualarimi eksik etmeyelim :usgunn: ş4))
atilma dur, suhan-i ehl-i hali anlamadan
cevaba etme tasaddi suali anlamadan.
                                                 naci!

nirvana

Allah rahmet eylesin
başınız sağ olsun
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

Mücteba

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Tuğra

Hz. Allah Rahmet Eylesin
〰〰〰〰🐠

sehle

Hz.Allah(c.c.)rahmet eylesin

Yakınlarınada sabrı cemil versin.
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى