Taziye

Başlatan Vuslat Yolcusu, 10 Mayıs 2007, 22:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

Allah günahlarını affetsin, cennet mekanı olsun.Büyüklerin şefaatleri nasip olsun

ankebut-57

Alıntı yapılan: "Himmet"Bir kardeşimizin annesi vefat etti.Dua etmenizi rica ediyorum. :oops:

Hala inanamıyorum üç gün önce cemaatimiz arasındaydı ve o günkü muhabbeti çok farklıydı.
Malum olmuş herhalde.. :(

Allah rahmet eylesin kardeşim.

İnnâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn.
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

Himmet

Amiiin..Kardeşlerim hz.Allah razi olsun..
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

Vuslat Yolcusu

Alıntı yapılan: "fatihan"Allah günahlarını affetsin, cennet mekanı olsun.Büyüklerin şefaatleri nasip olsun

Gül_Sultan

Allah (c.c.) gani gani rahmet eylesin kardeşim. Verende o alanda o , Rabbim geride kalanlarına sabır versin , zira ateş düştügü yeri yakıyor. Tekrar kardeşimizin başı sagolsun. :(
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Ahi

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin.
[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]

Himmet

Amiin Allah razi olsun..
Öğrendim ki teyzemiz abdest alırken vefat etmiş..İnşaAllah hakiki iman nasib olmuştur.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

müteallim

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
hüküm Allah celle celalühünün tabbim sabirlar versin
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

İsra

Alıntı Yap
Allah rahmet eylesin kardeşim.

zaman_1453

Alıntı yapılan: "müteallim"inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
hüküm Allah celle celalühünün tabbim sabirlar versin

Amade

bahattin kardesim anneannezine Allah rahmet eylesin kardeşim.
cennetinde bulusmanizi  nasip etsin .

Miftahulkuluub

bilgicagi.net sitesinin admininden bahsediyorsunuz. Allah rahmet etsin. Kendisine msn den başsağlığı dileklerimizi ilettim. Bu ayki hatmin duasında inş anneannesini anacağız.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

İsra

Allah rahmet eylesin

müteallim

Alıntı yapılan: Miftahulkuluub - 28 Kasım 2007, 01:51:30
bilgicagi.net sitesinin admininden bahsediyorsunuz. Allah rahmet etsin. Kendisine msn den başsağlığı dileklerimizi ilettim. Bu ayki hatmin duasında inş anneannesini anacağız.

Rabbim rahmet eylesin.admin arkadasimin isareti ile insaAllah düalarda unutmiyacagiz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

bahattin

Allah razı olsun, tüm sadakat.net deki kardeşlerime selam ve hürmetler.
Bilgi Çağı Portal
Web: www.bilgicagi.net Toplist: www.sitelerimiz.biz