Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

bir soru

Başlatan antepli, 04 Mayıs 2007, 20:00:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antepli

hotmaili nasıl türkçe yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim kardeşlerim.Şimdiden Allah(a.c.)razı olsun.bende bir link vardı onu kullanıyordum ama o link iptal olmuş o yüzden yapamadım.Yardımlarınızı bekliyorum sevgili kardeşlerim.
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

enfa

Hotmail Hesabımı nasıl Türkçe ye çevirebilirim ?
Bu işlem sırasında mevcut hesabınızda bulunan e-maillar gidebilir, dikkat !

Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
Sonra adres satırına http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazılır.
Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor.
Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe

bunu bi deneyin..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!