Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Güler misin, ağlar...

Başlatan enfa, 06 Nisan 2007, 23:37:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enfa

*otobüs şoförü yandaki kazaya bakarken otobüsü devirdi:6 ölü..

*malatya'da hırsız,çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi aradı.

*evine gelen elektrik faturasını gören kemal derviş "bu faturalar herkese böyle mi geliyor?bu millet buna rağmen isyan etmiyor ha?türkiye'de isyan çıkmayacağına inandım!"dedi.

*bursa'da umut semerci adlı genç "bir çift yürek"i okuyup aborjinler'e katılmak üzere evden kaçtı.

*bir adam halay çekerken kendini bıçakladı..

*yozgat'ta mcdavut's adıyla köftecilik yapan adama mcdonalds uyarıda bulundu.köfteci "mcdonalds'a bir zarar verdiysek özür dileriz!" dedi.

*rize ve giresun'da iki kişi kendi kestikleri ağacın altında  kaldı.

*konya'daki bir markette avakkadonun yanında kullanma kılavuzu verilmeye başladı..

*trabzon'daki bir çiftin kızlarına hergün önünden geçtikleri gima marketin adını verdikleri ortaya çıktı..

*kümes hayvanları derneği adı altında horoz  dövüştüren gruba hayvan dostları derneği baskın yaptı,4 kişi yaralandı.

*sinop'ta bomba dersi veren bir adam gerçek bombayla verdiği derste pimi açık unutunca yaralandı.

*gaziantep'te bir adam yavru kazını yiyen kediyi pompalı tüfekle vurdu,kedinin sahibi de döner bıçağıyla adamı öldürdü.

*vanlılar köy-kent projesi için gelen dünya bankası yetkililerine "biz kent istemiyoruz,inek verin yeter!"dediler..

*konya'da akıl hastaları hastabakıcının anahtarlarını çalarak kaçtılar..

*trabzon'da yerel akça tv de haftada bir yayınlanan müzik ziyafeti programını hazırlayan sanatçı  isa ilhan, bir programında temel fıkralarını aratmayan süprizle karşılaştı.her programında olduğu gibi izleyici istekleri alan ilhan,canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı.birkaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen ilhan,"isa abi,ben sizin mahalledeki tüpçü rıfat,istediğin tüpü eve götürdük fakat patron "veresiye olmaz,parasını alın! dedi.şimdi dükkandayız.televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım."sözlerini duyunca şaştı,kaldı..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

afrah

.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

Vuslat Yolcusu

Ahi

Alıntı Yap,"isa abi,ben sizin mahalledeki tüpçü rıfat,istediğin tüpü eve götürdük fakat patron "veresiye olmaz,parasını alın! dedi.şimdi dükkandayız.televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım."sözlerini duyunca şaştı,kaldı..

:)  :)  :)  :x
[glow=yellow,2,300]Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür. – Schopenhaver[/glow]

İsra

paylaştığın için sağol:)

antepli

pek gülesim yoktu daha doğrusu pek keyfim yoktu ama yinede tebessüm ettirdiniz beni.Paylaştığınız için sağ olun..bazıları pek gülünecek gibi olmasada..mesela bizim gaziantepte ki kedi kazı yedi diye kediyi vuran adamı öldüren adam gibi...
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

muhacir

amâ ve hırsa uyup nefs ile mahkûr olma,
Rahatın zâil olur,nâmı meşhur olma,
Sohbet-i Arif-i Billah'a eriş, dûr olma,
Saltanat-ı Mesned-i Dünya ile mağrur olma.

ABDULLAH LFC

...

Eıraf

ilginç hakikaten gülermisin aglarmısın
Bu dünyanın cefasından sefasına nöbet gelmez.
Gâfil olma ilme çalış, geçen zaman geri gelmez

müteallim

az gülüp cok agla- :cry:  :cry:
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik